Zat jouw voorouder ook op een hellship?

Het is hartverwarmend dat we na anderhalve week 58 donaties en ruim 2.000,- euro hebben ontvangen! Enorm bedankt voor jullie donaties.

Dit geeft aan dat er een breed draagvlak is voor dit onderbelichte thema en educatie. We zijn er nog niet en hopen van harte dat we het streefbedrag halen om de documentaire, waarin we diverse ooggetuigen of hun nazaten interviewen, van origineel beeld- en filmmateriaal kunnen voorzien. 

Vind je het leuk om meer te weten te komen over de insteek van dit nieuwe lespakket en hoe het tot stand is gekomen? Kijk dan naar het filmpje met korte uitleg en het bespreken van relevante publicaties.

We zijn benieuwd wie door dit project erachter is gekomen dat zijn familielid ook zo’n zeetransport heeft ondergaan tijdens de WOII zonder dat je dat eerder besefte of wist.

Heeft een van je voorouders ook op een van de hellships gezeten?
Mocht je een verhaal willen delen met ons dan kan je mij mailen of laat een reactie achter in de comments

Vind jij het ook belangrijk dat we dit onderdeel van deze geschiedenis op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier kunnen aanbieden en heb je nog niet gedoneerd, ga dan naar de crowdfundpagina: bit.ly/hellships


Bezoek de crowdfundpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *